Voor B&B’s en hotels

Fietsverhuurservice voor gasten

R

Overnachten + fietsverhuur

R

Bezorg- en ophaaldienst

R

Geen gedoe

Laat gasten zorgeloos genieten van de Krimpenerwaard

Voor veel gasten is een mooie fietstocht een essentieel onderdeel van hun verblijf in de Krimpenerwaard. Sterker nog, veel gasten komen speciaal hiervoor naar onze regio. Daarom heeft B&Bike een nieuwe fietsverhuurservice voor eigenaren van bed and breakfast en hotels ontwikkeld. Een service waarmee jij geheel ontzorgt wordt.

Ieder zijn vak

Jij bent goed in een topovernachting en wij zijn goed in fietsenverhuur. Als we dit combineren, maken we bezoekers van de Krimpenerwaard nog blijer.

Met onze dienst ontnemen wij jou alle zorgen. Geen gedoe met fietsopslag, onderhoud of reparaties. Als een gast een fiets wil huren, brengen wij de fietsen op het gewenste moment gewoon naar jouw accommodatie en halen ze na afloop weer op. At your service. Zo kunnen jouw gasten direct genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft.

fietstplezier
fietstplezier

gewoon goede fietsen

Onze hoogwaardige fietsen zijn perfect onderhouden en geschikt voor elk type fietser. Of jouw gasten nu op zoek zijn naar ontspannen tochten langs de rivier of avontuurlijkere routes door de polder. Wij hebben de ideale fietsen voor elke behoefte. Met en zonder trapondersteuning.

Bied gasten de mogelijkheid om de Krimpenerwaard op een unieke manier te ontdekken! Met onze fietsverhuurservice voeg je een waardevolle ervaring toe aan hun verblijf. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen om jouw gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.